• Altijd de laatste mode- & lifestyletrends Altijd de laatste mode- & lifestyletrends
  • Topkwaliteit voor de beste prijs Topkwaliteit voor de beste prijs
  • Gratis verzending & retour** Gratis verzending & retour** Vanaf € 50,00 bestelwaarde
  • NL
Wintersale bij Lesara

Wintersale

Grote Wintersale 2019 bij Lesara

Wanneer vallen eigenlijk de grote wintersolden? Dat vragen vooral diegenen zich af die op zoek zijn naar warme laarzen of een leuke winterjassen.In de onlineshop van Lesara gaan de wintersolden al in december van start, want winterkleding en -accessoires heb ja natuurlijk nodig zodra het buiten koud wordt. Zoals elk jaar vind je hier dan ongelooflijke kortingen.De heetste wintertrends op het gebied van mode en ook trendy lifestyle artikelen, je vindt het allemaal in de Lesara onlineshop. Neem meteen een kijkje in ons grote aanbod. Wees er wel snel bij, want ook hier geldt: wie eerst komt, scoort de beste buitenkansjes.

Wanneer start de wintersale en wanneer loopt hij af?

Elk jaar opnieuw begint de hard strijd om mooie winterspullen voor bodemprijzen. Maar wanneer precies beginnen de wintersolden? Op die vraag bestaat geen eenduidig antwoord. De klassieke wintersolden met een vaste start- en einddatum – zoals we die van vroeger kennen – bestaat tegenwoordig niet meer. Sinds 2012 bestaat alleen nog de vrijwillige wintersale, waarbij handelaren zelf mogen beslissen wanneer de solden beginnen en eindigen. Wel is er een onofficiële aanbevolen startdatum, namelijk eind januari. De wintersolden duren meestal twee weken, maar kunnen net zo goed doorlopen tot in maart. De meeste handelaars houden zich aan de traditionele termijn. Onlinehandelaars - zoals Lesara - daarentegen starten al in december met de wintersaleExtra kortingen en sterk afgeprijzde artikelen vind je bij ons dus al tijdens de laatste maand van het jaar.

Welke handelaren doen mee aan de wintersolden?

Wintersolden vind je natuurlijk in de kleinhandel, maar ook in de online handel. De meeste kleinhandelaren prijzen hun artikelen aan het begin van de solden slechts met 20 tot 30 procent af. Pas tegen het eind van de winter solden schieten de kortingen dan tot 80 procent omhoog. Veel consumenten lopen hierdoor in de val en gaan aan het begin van de winter sale al ijverig aan het shoppen. Dit zal je bij de Lesara online sale niet overkomen. Bij ons krijg je immers vanaf het begin de grootste kortingen. Wees er dus meteen bij wanneer de grote Lesara winter sale van start gaat!

Schrijf je in voor de Lesara newsletter!

Je wil de grote wintersale van Lesara niet missen? Registreer je dan meteen gratis voor onze newsletter. Alle nodige informatie betreffende onze nieuwsbrief vind je hier.

Wintersolden – online of toch liever in de winkel?

Naast de hoge kortingen vanaf het begin zijn ook het onstpannen karakter en het grote aanbod goede redenen om tijdens de wintersale online te shoppen. Wie kent het niet: ielk jaar opnieuw zijn de winkels overvol en moet je lang aanschuiven aan de pashokjes en kassa. Voordringende en slecht gehumeurde klanten inclusief. Wie online shopt, blijft van dit alles gespaard. Daarom is het een goed idee om je koopjes gezellig vanop de bank te scoren. Ga dus niet urenlang aanschuiven, want zo verspil je alleen maar kostbare tijd. Maak het jezelf gemakkelijk, zet een kopje thee of koffie en ga lekker ontspannen op digitale koopjesjacht. Passen doe je gewoon thuis, en blijkt een bepaald kledingstuk niet te passen, dan stuur je het gewoon terug. Vanaf een bestelwaarde van 50€ is retourneren zelfs helemaal gratis.

Online wintersale – de voordelen:

  • niet aanschuiven
  • geen onbeleefde klanten
  • een groot aanbod
  • lekker ontspannen shoppen
* De doorgestreepte prijs is de aanbevolen verkoopprijs.
** Vanaf € 50,00 bestelwaarde
1 Verkoopprijs van style-discount.com/de.