• Altijd de laatste mode- & lifestyletrends Altijd de laatste mode- & lifestyletrends
  • Topkwaliteit voor de beste prijs Topkwaliteit voor de beste prijs
  • Gratis verzending & retour** Gratis verzending & retour** Vanaf € 50,00 bestelwaarde
  • NL

20, 30 of 40: feestelijke kerstlooks voor alle leeftijden

by Marlein

Het kerstseizoen begint al - en daarmee de tijd van de gloeiende kaarsen, geurige koekjes en voorbereidingen voor het grote feest. Naast cadeaus en het kerstmenu moet natuurlijk je feestoutfit perfect zijn. Daarom zullen we je vertellen hoe je een hippe look voor het feest van het jaar samenstelt.

Een groot verlangen naar Kerstmis

by Thomas

Voor jou begint het aftellen in september. En in oktober ben je al in rep en roer. En nu Kerstmis dichterbij is, willen we je helpen je favoriete boodschappen te doen!

Kerst 2018: de cadeauhoroscoop voor mannen

by Thomas

Een geslaagd kerstcadeau is gemiddeld zeventien keer meer waard dan het geld dat je eraan besteedt. Maar wat is een geslaagd kerstcadeau in de ogen van de doorsnee man, hoeveel mag het kosten en waar kan je ervoor terecht? Het antwoord op al deze vermoeiende vragen vind je in onze grote kerstcadeauhoroscoop.

Welk cadeau is echt iets voor jouw sterrenbeeld?

by Marlein

Het duurt nog maar een paar weken voor het kerst is! Voordat we beginnen aan de zoektocht naar het perfecte geschenk voor je dierbaren, hebben we aan jou gedacht! Dit is wat de Kerstman van Lesara meebrengt voor jouw sterrenbeeld.

Drie poncho's, drie styles

by Thomas

Je hoeft geen inca te zijn om een poncho te mogen dragen. Die wet is in de jaren 70 afgeschaft en dat is goed nieuws: die dingen zijn dit najaar hartstikke in! Om je over je drempelvrees heen te helpen hebben we hier drie verschillende looks voor je samengesteld. En om je leeservaring nog wat spannender te maken hebben we de rest van dit artikel automatisch uit het Frans laten vertalen.

Welke jas past het best bij jouw figuur?

by Marlein

Wanneer het seizoen van de gekleurde bladeren, hete thee en gezellige uurtjes thuis weer is begonnen, is ook je garderobe toe aan een update! Op zoek dus naar coole laarzen, knuffelige sjaals, én een warme jas die niet alleen trendy is en bij je stijl past, maar ook je figuurtype perfect benadrukt. Hoe je dat doet, lees je in onze styleguide!

10 essentiële modetrends voor herfst & winter

by Thomas

Mocht je het aan het weer nog niet hebben gemerkt, dan weet je het nu: de herfst is in het land en de winter komt met rasse schreden dichterbij. Hoog tijd dus om even stil te staan bij de trends van dit najaar.

Lap het aan je laars!

by Marlein

Niets zo erg als ijskoude voeten! Wie dus van plan is om ook in de herfst en winter een paar stappen buiten de voordeur te zetten, kan niet om de aanschaf van een paar heerlijke warme laarzen heen! Keus genoeg, dus op welke boots treed jij de kou dapper tegemoet?

* De doorgestreepte prijs is de aanbevolen verkoopprijs.
** Vanaf € 50,00 bestelwaarde
1 Verkoopprijs van style-discount.com/de.