• Altijd de laatste mode- & lifestyletrends Altijd de laatste mode- & lifestyletrends
 • Topkwaliteit voor de beste prijs Topkwaliteit voor de beste prijs
 • Gratis verzending & retour** Gratis verzending & retour** Vanaf € 50,00 bestelwaarde
 • NL
4 jaar Lesara, de voordeligste online shop

Lesara viert 4-jarig bestaan met jou en heel veel verjaardagscadeaus!

Lesara viert zijn vierde verjaardag en daarmee vier jaar vol topdeals en shopplezier. Dit succes hebben wij te danken aan jullie – onze trouwe klanten. Daarom is het tijd om jullie te bedanken met mooie cadeaus. We kijken uit naar nog meer gezamenlijke shopmomenten!


We bedanken jullie met allerlei verjaardagsacties!

Nonstop-shopplezier – dat is het thema van dit feestje, want een vierjarig jubileum verdient het om grondig te worden gevierd. Vier jaar van ongeëvenaarde aanbiedingen, interessante thema-events en heel veel vouchers- en kortingen zijn genoeg reden om er een mooi feestje van te maken. Daarom wachten er de hele week dagelijks nieuwe verrassingen op jullie, want wat is een verjaardag zonder cadeaus? Maak je klaar voor een week lang leuke winacties, kortingen en speciale aanbiedingen.

September 2013, het succesverhaal begint

Het sprookje van Lesara begint in september 2013 in een klein kantoor in de Berlijnse wijk Mitte. Hier legt de jonge ondernemer Roman Kirsch de grondsteen voor inmiddels een van de bekendste onlineshops, samen met een klein, gemotiveerd team. De shop zou twee maanden later al online gaan in Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg. Het idee: de verkoop van trendy producten en exclusieve topdeals in de categorieën

Inspirerende thema-events en dagelijks nieuwe aanbiedingen met beste-prijs-garantie bieden het klantenbestand een bijzondere en moderne shopbeleving – en dat 24 uur per dag: een succesvol concept. In een paar maanden tijd groeide de onderneming al aanzienlijk en al gauw zijn ook de Oostenrijkse, Luxemburgse en Zwitserse markt binnen bereik. En daar blijft het niet bij. De online-aanwezigheid in verschillende EU-landen groeit gestaag. In de jaren die volgen, worden ook Nederland, Italië en Frankrijk aan het rijtje toegevoegd. In 2017 verovert Lesara bovendien de Belgische, Zweedse, Deense en Spaanse markt en in de toekomst zullen er vele volgen. Vanwege de directe samenwerking met de beste fabrieken ter wereld is de onlineshop in de gelegenheid zijn klanten snel te voorzien van trendy en goedkope producten van de beste kwaliteit. Bij Lesara vindt een internationaal publiek de meest geliefde mode en gadgets voor de beste prijs.

Benieuwd naar ervaringen van Lesara-klanten? Bekijk de beoordeling van onze onlineshop.

Vandaag – op de vierde verjaardag – kan Lesara terugblikken op talloze topdeals, inspirerende thema-events, een verscheidenheid aan trouwe klanten en een enorme internationale groei. Het team dat eerst bestond uit een handvol helden is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 300 medewerkers. Halverwege 2017 nam het team intrek in een nieuw, groter kantoor in het hart van Berlijn. Al in 2015 werd naast de Berlijnse tak een tweede kantoor betrokken in Zuid-China, in Guangzhou, een van de grootste handelsmetropolen ter wereld. Daar werden de beste fabrieken gevonden en direct in verbinding gesteld met de klanten in Europa.

Lesara streeft er elke dag naar om de klanten wereldwijd een unieke shopbeleving te bieden. Het succes is enerzijds te danken aan de gemotiveerde medewerkers die dagelijks nieuwe ideeën aandragen en hun best doen om het succesverhaal voort te zetten. Anderzijds zijn jullie – onze klanten – te danken voor ons succes. Daarom willen we met jullie de vierde verjaardag van Lesara uitgebreid vieren. We kijken ernaar uit om jullie in deze feestelijke verjaardagsweek te bedanken met allerlei cadeautjes, verrassingboxen en nog veel meer. Bereid je voor!

De mijlpalen van Lesara

 • September 2013: de onlineshop Lesara wordt in Berlijn opgericht door Roman Kirsch (CEO), Matthias Wilrich (COO) und Robin Müller (CTO).

 • November 2013: Lesara start in Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg.

 • 2014: Het bedrijf biedt zijn veelzijdige assortiment nu ook aan in Zwitserland.

 • Maart 2015: Een tweede kantoor wordt gevestigd in Guangzhou (Zuid-China), een van de grootste handelsmetropolen ter wereld.

 • Juni 2015: de onlineshop is nu ook beschikbaar in Nederland en Italië.

 • 2015: Lesara verwelkomt de miljoenste klant.

 • 2016: De Franse website gaat online en in Milaan vindt de eerste Lesara-modeshow plaats.

 • Mei 2016: Lesara wordt uitgeroepen tot snelst groeiende tech-startup in Europa.

 • Juni 2016: Lesara launcht de eerste tv-commercial.

 • 2017: Lesara breidt uit naar België, Zweden, Denemarken en Spanje.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en laat je verrassen met

 • leuke acties & superkortingen
 • trendy producten & exclusieve top-deals
 • de bestsellers van de maand
 • inspirerende thema’s
* De doorgestreepte prijs is de aanbevolen verkoopprijs.
** Vanaf € 50,00 bestelwaarde
1 Verkoopprijs van style-discount.com/de.