• Altijd de laatste mode- & lifestyletrends Altijd de laatste mode- & lifestyletrends
  • Topkwaliteit voor de beste prijs Topkwaliteit voor de beste prijs
  • Gratis verzending & retour** Gratis verzending & retour** Vanaf € 50,00 bestelwaarde
  • NL

De Lesara-ervaring: koopjesjacht op kwaliteitsproducten

Lesara la boutique en ligne à petits prix

Nieuwe klant? Dan is het de hoogste tijd dat je de koopjes op Lesara.nl ontdekt! Wie al bij Lesara heeft gewinkeld, weet: hier is een hoop te ontdekken. In het veelzijdige aanbod vinden trendbewuste klanten altijd weer nieuwe en spannende producten op het gebied van mode, sieraden, lifestyle en home, die zowel in het dagelijks leven als bij bijzondere gelegenheden van pas komen. Daarbij is jouw tevredenheid onze belangrijkste leidraad. Talrijke klanten hebben het al bevestigd. De Lesara-belevenis is in vergelijking met andere onlineshops uniek, omdat het altijd een ervaring is. In ons brede assortiment kun je heerlijk rondsnuffelen, de nieuwste trends ontdekken, de beste koopjes vinden en veel geld besparen.

Lesara: ervaringen en beoordelingen van onze klanten

De Lesara-ervaringen van klanten worden gekenmerkt door positieve verrassingen en een nieuw ontdekt enthousiasme voor online winkelen. Dat is in de eerste plaats te danken aan onze kwaliteitseisen, en ten tweede aan de unieke prijzen van de producten. Werp een blik op de grootste onafhankelijke reviewsites, waar klanten hun Lesara-ervaringen delen, en overtuig jezelf!

  • Lesara ervaringen bij Trustpilot
  • Lesara ervaringen bij Trusted Shops

Vaak kun je ook directe feedback van onze klanten vinden op individuele productsites. Bij het rondstruinen stel je al snel vast wat bijzonder is aan Lesara: de ervaringen bij het shoppen zijn nooit hetzelfde, omdat het snel wisselende productaanbod zorgvuldig door onze inkopers wordt samengesteld. Naast leuke nieuwe trends zijn er spannende en praktische dingen voor het dagelijks leven te ontdekken. En die overtuigen niet alleen met hoge kwaliteit, maar ook een behoorlijke portie stijl. Bekende merken worden afgewisseld met no name-producten, wat een veelzijdig en hoogwaardig assortiment garandeert met voor iedereen wat wils.

Lesara: beoordeling en conclusie

Vergeet na het winkelen bij Lesara je beoordeling niet! Want aan de hand van jouw feedback kunnen wij onze onlineshop blijven verbeteren en op je wensen ingaan. Daarom staan je ervaringen met Lesara bij ons centraal. Daarbij komt dat je beoordelingen vaak sterk samenhangen met de productcategorie. Bij dameskleding bijvoorbeeld, speelt persoonlijke smaak een grotere rol dan bij lifestyle- en techniekartikelen. Vandaar dat we bij Lesara.nl ervaringen in veel verschillende categorieën verzamelen om een allesomvattend oordeel te kunnen krijgen. De Lesara-beoordelingen en Lesara-ervaringsberichten tekenen een duidelijk positieve tendens die bewijst dat wij onze beloften houden en permanent verbeteringen proberen door te voeren. Wij beloven:

  • Hoge kortingen: verheug je op tot 80% korting dankzij directe samenwerking met producenten en fabrikanten.

  • Topmerkkwaliteit: ons inkoopteam zoekt over de hele wereld naar spannende artikelen en nieuwe trends. Daarbij hechten ze grote waarde aan het vervullen van de kwaliteitsbelofte van Lesara.

  • Korte levertijden en een eenvoudig retourproces: binnen 30 dagen na levering kan elk artikel voordelig aan Lesara worden teruggestuurd. Vanaf een bestelwaarde van €50 is retour gratis.

  • Veilig shoppen: voor Lesara heeft gegevensbescherming de hoogste prioriteit.

  • Klantenservice met een hart: de tevredenheid van onze klanten is voor Lesara het allerbelangrijkste. Bij vragen, kritiek of opmerkingen staat onze professionele en vriendelijke klantenservice altijd voor je klaar.

Wij streven ernaar onze service en de bijzondere shoppingbelevenis op Lesara.nl verder uit te breiden. Als jonge onderneming zijn wij aangewezen op de feedback van onze klanten en zien wij elk commentaar als een kans om nog meer te verbeteren.

Klantenservice is een topprioriteit!

Directe communicatie met onze klanten is heel belangrijk voor ons. Daarom heeft onze klantenservice zich in de korte ondernemingsgeschiedenis van Lesara.nl al ver ontwikkeld. In het begin bestond ons serviceteam slechts uit een klein aantal medewerkers. Door de sterke groei in 2014 kon het team enkele bestellingen niet meer op tijd afwikkelen, wat voor wachttijden zorgde. Iets wat wij zelf nog het meest betreuren. De beste service betekent immers weinig als niet alle vragen snel beantwoord kunnen worden. Wij hebben dit verbeterd. En intussen is het aantal medewerkers gegroeid tot een solide aantal. Je aanspreekpartners zijn goed opgeleide en hoog gemotiveerde mensen, bij wie onze ondernemingswaarde nr. 1 na aan het hart ligt. Hierbij komt nog dat Lesara, en daarmee ook onze klanten en medewerkers, steeds internationaler wordt. Zo zitten er bij onze klantenservice niet alleen Nederlandse, maar ook Duitse en Italiaanse medewerkers, die per telefoon en e-mail bereikbaar zijn en klanten met raad en daad bijstaan.

Wat bedoelen we met de aanbevolen verkoopprijs en de doorgestreepte prijzen?

Een van de belangrijkste kenmerken van Lesara is de prijzen. Lesara biedt nieuwe en trendy producten met een onverslaanbare prijs-kwaliteitsverhouding. De doorgestreepte prijzen zijn de aanbevolen verkoopprijzen van de producenten en groothandelaren waar onze inkopers direct mee samenwerken. Het gebruik van deze aanbevolen verkoopprijs bij de prijscalculering is een standaardprocedure in de handel. In tegenstelling tot andere ondernemingen slaat Lesara echter enkele schakels in de waardeketen - de zogenaamde tussen- en groothandelaren - over. De kostenbesparing die daaruit voortkomt, kunnen wij dan in de vorm van hoge kortingen aan klanten doorgeven. Zo kunnen wij de nieuwste trendproducten voor de beste prijs aanbieden.

* De doorgestreepte prijs is de aanbevolen verkoopprijs.
** Vanaf € 50,00 bestelwaarde
1 Verkoopprijs van style-discount.com/de.