• Altijd de laatste mode- & lifestyletrends Altijd de laatste mode- & lifestyletrends
  • Topkwaliteit voor de beste prijs Topkwaliteit voor de beste prijs
  • Gratis verzending & retour** Gratis verzending & retour** Vanaf € 50,00 bestelwaarde
  • NL

Inhoud

Kan ik ondanks de insolventieprocedure bij Lesara bestellen?

Ja, bij bieden nog steeds de service die je van ons gewend bent. We kijken uit naar je aankoop. Dus als je iets leuks hebt gevonden, kun je gerust bestellen. Momenteel hebben we veel geweldige aanbiedingen - ook in onze kerstshop.

Lesara - Logistikzentrum Erfurt

Ik heb bij Lesara besteld. Kunnen er vertragingen optreden bij de levering?

We zijn trots er trots op dat we bestellingen bijna altijd op tijd, en soms zelfs eerder af kunnen leveren. In individuele gevallen kunnen vertragingen optreden. Je kunt altijd online bekijken wanneer je zending zal arriveren. Als de levertijd is overschreden kun je contact met ons opnemen via het contactformulier zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Als ik iets terugstuur, krijg ik dan mijn geld terug?

Als je een artikel in een andere kleur of maat wil hebben of als het item je niet bevalt, kun je dit natuurlijk terugsturen. Via de door jou gekozen betaalmethode ontvang je het aankoopbedrag terug. Voor bestellingen van meer dan € 50 is de retourzending zelfs gratis. Kijk hier voor meer informatie over retouren.

Wat is insolventie?

Insolventie betekent dat een debiteur, in dit geval Lesara, niet meer aan zijn betalingsverplichtingen kan voldoen. We zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid maar moesten vanwege een gebrek aan middelen surseance van betaling aanvragen, waardoor we ons nu in een insolventieprocedure bevinden..

Zal Lesara in de toekomst nog bestaan?

Het is ons doel om Lesara ook op de lange termijn een solide basis te geven met de hulp van een financiële partner. De vooruitzichten zijn goed: Lesara is een in de kern gezond bedrijf met een competitief bedrijfsmodel. Daarom hebben verschillende investoren interesse getoond ons de komende jaren te steunen.

Wat gebeurt er met de werknemers?

De salarissen van onze werknemers zijn de komende maanden niet in gevaar. Zo kunnen de bedrijfsactiviteiten ononderbroken doorgaan tot er een oplossing voor het investeringstekort is gevonden. We zijn erg blij dat onze werknemers in deze bijzondere situatie als één man achter het bedrijf staan. Iedereen is zeer gemotiveerd en samen werken we eraan om Lesara weer op de weg naar succes te brengen.

Lesara - Mitarbeiter

Wat gebeurt er met de klanten?

Onze klanten kunnen gewoon blijven shoppen op de website of via de app en elke dag nieuwe producten in onze shop ontdekken.

Lesara - Logistikzentrum Erfurt II

Wat gebeurt er met Lesara in Erfurt?

Er was een gerucht in de media dat de verhuizing naar ons nieuwe distributiecentrum in Erfurt de oorzaak was van de surseance van betaling. Dat klopt niet. Dit was nodig omdat in een kritieke groeifase de verwachte financiering uitbleef. Dit financieringstekort wordt nu samen met investeerders opgelost. De bedrijfsactiviteiten in Erfurt worden voortgezet, evenals op andere locaties. Aanvankelijk zorgde de verhuizing naar Erfurt voor vertraagde leveringen. Nu worden de bestellingen op tijd geleverd in heel Europa.

* De doorgestreepte prijs is de aanbevolen verkoopprijs.
** Vanaf € 50,00 bestelwaarde
1 Verkoopprijs van style-discount.com/de.