Lesara

Verzending & levering & verzendkosten

Lesara goedkope online shop alles over verzendkosten

Verzending bij Lesara is snel, betrouwbaar en veilig. Of het nou om kleding, sieraden, woonaccessoires of techniek gaat, samen met DHL leveren wij je bestelling binnen enkele dagen direct bij je thuis en vanaf een bestelwaarde van 50 euro zelfs zonder verzendkosten! Bij Lesara profiteer je dus niet alleen van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en dagelijks nieuwe, inspirerende events met veel topdeals, maar ook van een veilige shoppingbelevenis met verschillende betaalmogelijkheden. Dankzij de korte levertijden zijn je lievelingsproducten zo snel mogelijk bij je. Ontdek de geweldige shoppingwereld van Lesara en overtuig jezelf!

Leverservice van Lesara

Verzending bij Lesara gaat via de leverservice DHL. Met DHL heeft Lesara bewust gekozen voor een partner met een hoge servicekwaliteit en brede beschikbaarheid. Omdat DHL op veel plaatsen vertegenwoordigd is met filialen en shops, heb je ook de mogelijkheid om je pakket zelf af te halen, mocht de DHL-bezorger je niet thuis aantreffen.

Let op:

Verzending aan een servicepoint is helaas niet mogelijk.

Hoe lang is de levertijd bij Lesara?

De levertijd hangt van het product af. Je kunt de levertijd in de individuele productbeschrijving vinden. Nadat je hebt besteld, krijg je per e-mail een bestelbevestiging waarin de geschatte levertijd staat. Natuurlijk kun je ook te allen tijde in je klantenaccount onder Mijn bestellingen checken wanneer je pakket geleverd wordt.

Let op:

De levertijd bij Lesara kan langer uitvallen als er een weekend of feestdag tussen de bestelling en de levering zit.

In welke landen wordt er geleverd?

Op dit moment levert Lesara in Nederland.

Welke verzendkosten berekent Lesara?

De verzend- en leverkosten variëren per land. Vanaf een bestelwaarde van 50 euro is verzending gratis.

Land Verzendkosten Gratis verzending vanaf
Nederland €4,99 €50 bestelwaarde

Informatie over de kosten van het retourneren vind je hier.

Waar is mijn pakket?

De locatie van je bestelling kun je wanneer je maar wilt online op www.dhl.nl inzien. Daarvoor heb je alleen je DHL-trackingnummer nodig. Dat staat in het automatische Lesara-verzendingsbericht dat je na het afsluiten van je bestelling krijgt. Als je de e-mail niet ontvangen hebt, kun je de verzendgegevens ook in je klantenaccount onder 'Mijn bestellingen' bekijken. Bij vragen en problemen staat onze klantenservice ook altijd voor je klaar:

Lesara klantenservice
Service hotline: 020 80 87 448
E-mail: service@lesara.nl
Website: www.lesara.nl

* De doorgestreepte prijzen zijn de geadviseerde verkoopprijzen (UVP).
1 Verkoopprijs van style-discount.com/de.