Retouren & Retourbeleid

Lesara goedkope online shoppen

Het is onze missie klanten niet alleen een uitgebreid assortiment te bieden, maar ook de beste service. Daarbij hoort natuurlijk een eenvoudig en snel retourproces. Indien je niet tevreden bent met onze producten heb je 30 dagen het recht om de artikelen terug te sturen.

Hoe werkt retourneren bij Lesara?

Retourneren bij Lesara is heel eenvoudig. Maak simpelweg gebruik van het meegeleverde Lesara-retourdocument. Geef daarop de reden voor retour aan met behulp van de code die onderaan het document te vinden is.

Nadat je het retourdocument hebt ingevuld, verpak je het artikel dat je wilt terugsturen in de originele verpakking en doe je het retourdocument erbij. Daarmee kunnen we je retourzending sneller verwerken. Sluit het pakket, breng het direct naar een DHL-parcelshop en vertel daar dat het om een Lesara-retour gaat. DHL zal dan een label voor op het pakket printen en je een verzendbewijs meegeven. Bewaar dat verzendbewijs goed tot je retourzending is verwerkt.

Stuur het pakket naar dit volgende adres:

Lesara GmbH
c/o Docdata Fulfilment
Veerweg 16 - Hal 3
5145 NS Waalwijk
The Netherlands

Mocht het retourdocument ontbreken of zijn kwijtgeraakt, dan is dat geen probleem. Neem in dat geval gewoon even contact op met de klantenservice.

Let op:

Soms bestaat een bestelling uit meerdere leveringen. Wacht met retourneren eerst tot je alle bestelde artikelen hebt ontvangen. Pas dan gaat ook je retourtermijn van 30 dagen in.

Wanneer gaat het herroepingsrecht in?

Het termijn van herroeping begint bij de ontvangst van je bestelling en omvat een periode van 30 dagen na ontvangst van het laatste artikel. Wij leggen bij je bestelbevestiging - die wij je per e-mail sturen - meer uit over het herroepingsrecht. Gedetailleerde informatie over ons herroepings- en retourbeleid vind je bij onze herroepingsinstructies.

Wat kost retourneren bij Lesara?

De kosten voor een retourzending nemen wij voor onze rekening vanaf een bestelwaarde van 50 euro . Anders gelden de volgende kosten:


Land Retourkosten Retour gratis vanaf
Duitsland € 4,99 € 40 bestelwaarde
Oostenrijk € 4,99 € 49 bestelwaarde
Italië € 4,99 € 40 bestelwaarde
Nederland € 4,99 € 50 bestelwaarde
Luxemburg € 5,99 € 40 bestelwaarde

Let op:

In je eigen belang verzoeken wij je om niet in delen te retourneren, omdat je de hierdoor ontstane retourkosten zelf draagt.

Hoe krijg ik geld terug?

Zodra wij je retourzending ontvangen en verwerkt hebben of zodra u heeft aangetoond de producten te hebben verzonden, volgt er een terugbetaling. Terugbetaling volgt daarna zo spoedig mogelijk, maar maximaal binnen 14 dagen. Bij Lesara gaat terugbetalen zo:

Terugstorting op een ander betaalmiddel is helaas niet mogelijk, behalve wanneer je creditcard niet meer geldig is. In dat geval hebben wij je bankgegevens nodig (IBAN en BIC/SWIFT), om het aankoopbedrag op je rekening bij te kunnen schrijven. Indien je nog vragen hebt over je Lesara-retourzending, kun je contact opnemen met onze klantenservice of dit contactformulier invullen.

Je kunt ons van van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur - 18:00 uur telefonisch bereiken. Verder staan we te allen tijde per e-mail tot je dienst:

Lesara klantenservice
Service Hotline: 020 80 87 448
E-mail: service@lesara.nl
Website: www.lesara.nl