Lesara

Lesara-newsletter aan- & afmelden

Lesara - goedkope onlineshoppen

Met de gratis Lesara-newsletter blijf je op de hoogte van de komende trends en nieuwste producten op het gebied van mode, sieraden, techniek & lifestyle die we tegen onverslaanbaar lage prijzen aanbieden.

Meld je voor onze newsletter aan en krijg als eerste alles te weten over nieuwe producten, shop-categorieën en kortingsacties, en laat geen koopje aan je voorbijgaan.

De voordelen van de newsletter

  • Exclusieve vooruitblik op de nieuwste topdeals
  • Informatie over de nieuwste trends
  • Geen kortings- of tegoedbonactie missen
  • Actuele thema-events ontdekken
  • Inspirerende persoonlijke aanbevelingen

Veel van onze topdeals gelden maar voor korte tijd en in onze dagelijkse newsletter ontdek je als eerste wat we in de aanbieding hebben.

Hoe meld ik me voor de Lesara-newsletter aan?

Op de Lesara-newsletter kun je je te allen tijde gratis abonneren. Geef daarvoor gewoon op Lesara.nl je e-mailadres op. Dat kan snel en makkelijk onder 'Registeren'. Met de registratie meld je jezelf automatisch voor de dagelijkse newsletter en de wekelijkse events-newsletter aan. Je gegevens blijven natuurlijk vertrouwelijk en worden niet aan derden doorgegeven. Meer over gegevensbescherming vind je hier.

Als je al een Lesara-account hebt, kun je jezelf onder 'E-mail-instellingen' voor een newsletter aanmelden. Klik, om dat te doen, op de button 'Aanmelden'. Ook kun je je via Facebook inschrijven. Mocht je problemen hebben bij het aanmelden voor de Lesara-newsletter, neem dan contact op met onze klantenservice.

Let op:

Klik na het ontvangen van de Lesara-newsletter alsjeblieft niet op de spam-knop van je e-mailsysteem. Daardoor kunnen ook andere e-mails van Lesara, zoals bestel- of betalingsbevestigingen, niet goed aankomen.

De events-newsletter - wat is dat?

De Lesara-newsletter voor thema-events ontvang je elke woensdag nadat je je aangemeld hebt. Daarin word je over de actuele events geïnformeerd, die gericht zijn op seizoenstrends, feestdagen en alledaagse klassiekers. Van Sinterklaas- en Kerst-specials tot zomer- en wintersales en mega kortingsacties op schoenen, techniek of woonaccessoires: wij verrassen je elke week weer. Al onze acties - of ze nou om sportmode of keukengerei draaien - overtuigen met onverslaanbaar lage prijzen. Bij ons kun je veel producten tot wel 80% voordeliger krijgen dan in andere onlineshops.

Hoe meld ik me voor de Lesara-newsletter af?

Via je klantenaccount kun je jezelf te allen tijde voor de Lesara-newsletter afmelden. Log daarvoor eerst in. Onder 'E-mail-instellingen' kun je je voor onze newsletters afmelden (events-newsletter & dagelijkse newsletter). Ook heb je de mogelijkheid om je via de link onderaan elke newsletter af te melden. Mocht je toch nog problemen ondervinden, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Ik heb me aangemeld, waarom krijg ik toch geen newsletter?

Dat je de newsletter niet ontvangt, kan zowel liggen aan het feit dat je per ongeluk een verkeerd e-mailadres hebt opgegeven als aan de mogelijkheid dat er een fout in het systeem is opgetreden. Je e-mailadres kunt je in je Lesara-account onder 'Mijn gegevens' checken en aanpassen als dat nodig is. Als alle informatie blijkt te kloppen vragen wij je vriendelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Zij zullen je probleem zo snel mogelijk oplossen, zodat je geen trend & aanbieding hoeft te missen!

Lesara klantenservice
Service hotline: 020 80 87 448
E-mail: service@lesara.nl
Website: www.lesara.nl

* De doorgestreepte prijzen zijn de geadviseerde verkoopprijzen (UVP).
1 Verkoopprijs van style-discount.com/de.